Post by glimosoutijin on Feb 8, 2022 15:24:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Mənim baxış aşağı qəbul edilmişdir ildən bu deyil qədər bir meyl saxlamaq xəstə. Bu oyun asılılıq yaradır, lakin alışa davam etmək üçün sizi itirmək üçün qurulub. Həm də reklama baxdıqdan və ya hətta bunun üçün pul ödədikdən sonra sizə ödəmək üçün dəqiq vaxt vermirlər. Mənim 30 dəqiqə limitsiz oyun ərəfəsi cəmi 25 olacaq. Mən baxdım ki, əmin olun.
Bu heyrətamiz oyundur və oynamaq çox zövqlü və əyləncəlidir .Bu həm də çox çətindir .Mən istəyirəm ki , oynamaq darıxdırıcı deyil və heç bir reklam problemi yoxdur .Bu, müxtəlif növlər olduğu üçün ən yaxşı yemək bişirmə oyunudur . yeməklər, insanlar, maraqlı avadanlıqlar və fantastik fon. 😊😊😊
Yaxşı qrafika ilə fantastik oyun və mən demək istəyirəm ki, bu, ən gözəl oyundur. Oyunun səviyyələri bir qədər çətindir, amma mən çətin səviyyələri sevirəm və buna görə də oyuna 5 ulduz verirəm və bu oyunu kim edib, ona salam verirəm. O, oyunu çox yaxşı etdi. Salam dostlar yenə görüşərik. və idarəetmələr yaxşıdır. Oyun da yaxşıdır, çünki bu oyunun bir çox səviyyələri var idi.
Oynatma ekranı qara olur və bir müddət sonra insanların oyunda nə istədiklərini görmək mümkün olmur. Sanki kod pozulub və onun planşetimdə işləməsinə icazə vermir. Bu düzəldilsəydi, mən məmnuniyyətlə oyunu yenidən quraşdırardım, lakin indiyə qədər onu siləcəyəm.
Mən oyunu həqiqətən sevirdim. Amma onu yenilədikdən sonra daha Yaponiyanı aça bilmədim. Mən artıq 30-cu səviyyədə idim. İnternet bağlantım olsa belə, 10℅-da ilişib qalıb. Və mən həqiqətən dəli oluram. Mən çox çalışmışam ki, o yerə çata bildim, amma görün nə baş verir. Bunu düzəldin, xahiş edirəm!
Ən pis proqram həmişə asılır və oyundan çıxır
Çox yaxşı oyun. Təəssüf ki, hər zamana əsaslanan səviyyə, həmişə vaxtı keçəcək. Tanrım sürət barmağımla belə, hələ də vaxt səviyyəsini qazana bilmirəm. Verilən vaxt səviyyə üçün lazım olan yeməklərin və ya bəyənmələrin sayı üçün kifayət etmədiyi kimi. Lütfən bunu düzəldin.
Gözəl oyundur amma indi... İndi işləmir 😓
Qalanları kimi tamah ehtiyacına əsaslanır. Mən oynadım və bəlli oldu ki, davam etmək üçün sizə $$$ lazımdır. Mən onu sildim və ümid edirəm ki, başqaları da bunu edəcək!! B.S deyə bilərsinizmi?
Yaponiya səviyyəsi 70-2 keçmək mümkün deyil!!! belə sinir bozucu. Mən bu oyunu sevirəm, lakin daşlar olmadan müəyyən səviyyələri keçə bilməyəcəyimə nifrət edirəm! qiymətli daşlar almaqdan imtina edirəm. və bəli, bilirəm ki, bu, birləşmiş səviyyədir. 50 saniyə ərzində kombinlərdən 790 xal necə əldə etmək olar!?
Cox gozel oyundu 👍👍
Səviyyələrdə uğursuz olmanız üçün nəzərdə tutulmuşdur. Bu oyun əvvəldən çox əyləncəli idi, lakin 19-cu səviyyəyə çatdıqdan sonra bu səviyyəni keçmək mümkün deyil. Əla işləyirəmsə və bütün müştərilər öz yeməklərini yesələr belə, siz hələ də keçə bilməzsiniz, çünki vaxtınız tükənir və daha çox müştəri əldə etmək üçün reklamlara baxmalı olursunuz və sonra yenə də uğursuz olursunuz.
Bu oyunu sevirəm! Bu, mənim darıxmağımın qarşısını alır və çox çətin və əyləncəlidir. Ümid edirəm ki, daha çox təkmilləşdirmələr etmək üçün bu oyuna daha çox səviyyələr və qidalar əlavə edəcəksiniz. Mən də arzu edirəm ki, bu oyunun tərtibatçısı bu yemək oyunları kimi daha çox əyləncəli oyunlar yaratsın və daha çox yemək və restoran əlavə etsin.
Mən bu oyunu oynamaqdan həzz alıram, lakin 5 ulduz verə bilmərəm, çünki bu vaxt müəyyən edilmişdir. Çox çətindir. Keçmək üçün almazdan istifadə etməlisiniz. 600 almazdan topladığım 10-dan az olur, çünki o vaxt səviyyəlidir. Zəhmət olmasa vaxtı artırın və ya almaz xərclərini azaldın. Bu çox
Beyendim
Bir oyun kimi həqiqətən olduqca maraqlı başladı, lakin kömək etmək üçün daha çox təkmilləşdirmə olmadan səviyyələr sürətlə çətinləşdi. Bundan əlavə, oyun çox reklam ağırdır. Hər səviyyədən sonra iki isteğe bağlı reklam və adətən iki məcburi reklam ilə. Mən oyunu maliyyələşdirmək üçün reklamlara ehtiyac olduğunu başa düşürəm, amma bunun çox olduğunu hiss edirəm. Balansın olmaması ilə yanaşı, mən oynamağa davam edəcəyəm bir oyun deyil.
o, mənə yalnız ilk 15 səviyyəni oynamağa icazə verdi, sonra 16-cı səviyyədə endirməyimi istədi... buna görə də etdim... oflayn oyun üçün bu, pisdir... WiFi-ni işə salıram, çünki işdə güclüdür və hələ də oynaya bilmirəm. oflayn oyun oynayın.. onu indi silirəm.... o, artıq oflayn oyun olana qədər və hətta internet üçün də işləməyənə qədər gözəl oyun idi.
Hələ oynamamisam amma oynuyadan sonra bilirəm necə ulduz verecem
Səviyyə 38-3 və 39-3 tamamilə çox çətindir. Onlardan birində 67 saniyə ərzində 87 element təqdim etməlisiniz. Həftələrlə bütün elementləri tam təkmilləşdirərək, gücləndiricilərin köməyi ilə və uzadılmış vaxtla sınaqdan keçirdim və hamısı bitdi. Daha çoxunu cibimdən ödəməkdən imtina edirəm. Digər səviyyələrin heç biri hətta ondan sonrakı səviyyə belə bu çətinliyə yaxın deyil. Yeni yeniləmə ilə açılan səviyyələrə keçə bilməzsiniz, çünki bu səviyyə sizə lazım olan son qaşıqı ehtiva edir.Düşünürəm ki, bu, oyunçuları pul xərcləməyə məcbur etməyin bir yoludur, çünki bu nöqtədə siz çox asılısınız. Bütün səviyyələrdə 3 mərhələ var və mən tamamlaya bilmədiyim bu mərhələ istisna olmaqla, qalanlarını 3 ulduzla tamamladım. Mən Devs ilə bir neçə dəfə əlaqə saxladım ki, cəhd etməyə davam edin, təkmilləşdirin, gücləndiricilərdən istifadə edin və s. Bilirəm ki, bu təkcə mən deyiləm, çünki mən bir neçə dostumu oyuna dəvət etmişəm və biz hamımız eyni səviyyədə qalmışıq. Güman edirəm ki, quşlar bir yerə toplaşır. 🙄🙄🙄 Yeniləmə: Əslində mən sizin oyununuzdan danışıram. Avtomatik düzəlişim fərqinə varmadan səviyyə nömrələrini dəyişdi. Səviyyələr 38-3 və 39-3... Məndə hələ də sizin müştəri xidmətinizdən e-poçtlar var və sadəcə olaraq bu səhifədən proqrama daxil oldum, belə ki, çox sağolun... Sadəcə oyunçulara oyun səhv olduğu üçün verdi. Həmçinin, son yeniləmənizdən bəzi yeni səviyyələr çox gecikir və bütün proqramı dondurur. Əgər oyununuzun "mükəmməl" olduğunu səmimi şəkildə söyləmək istəyirsinizsə, bəlkə də siz oyunçularla irəli-geri getmək əvəzinə onlara daha çox qulaq asmalısınız. Oynayan bizik...
Əla oyundu..1 aydır oynayıram amma facebookla daxil olduqdan sonra telefonu qapanır və mənə heç bir brilyant vermir..zəhmət olmasa bunu tez bir zamanda düzəldin.
Gizli hücum reklamları. Təsadüfi olaraq reklam oynamağa başlayan proqramlara NIFRE EDİRƏM. İrəliləmək və ya təkan almaq üçün bir reklama baxmaq məcburiyyətində qalmağınızın əleyhinə deyiləm. Ancaq bir az xəbərdarlıq edin! Xüsusilə proqram üçün səs/musiqi deaktiv etdiyim zaman reklamı səslə yaymağa başlamayın. Ən azı reklamları söndürmək üçün ödəniş etmək imkanı təklif edin.
Mütləq vaxt itkisi. Google Play reytinq sistemlərindən yan keçmək üçün eyni ad altında yüzlərlə oyun açırlar. Daha sonra sizi maraqlandırmaq üçün nisbi rahatlıqla təxminən 20 səviyyə oynaya bilərsiniz. Sonra birdən-birə səni bir neçə dəqiqədən bir video ilə zorlayırlar və 20-ci səviyyəni keçmək üçün ödəniş tələb edirlər. Bu, gördüyüm ən pis Google Tətbiqindən sui-istifadə halından gedir. Bu oyun, Google tətbiqlərinin (və ehtimal ki, iPhone proqramlarının) daha uzun müddət mövcud olmamasının səbəbidir.
Əla oyundu
Əladır 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm, lakin çoxlu səhvlər var və bu oyun məni qaralmağa davam edir. Mən yeniləmə etdikdən sonra daha çox. Mən onu silirəm. Nifrət edirəm amma məcburam. Ümid edirəm kimsə səhvləri düzəldə bilər.
Mən yalnız 3 ulduz verəcəm, çünki vaxt məhdudiyyəti olan hər raund sonuncu müştəri daxil olmamışdan əvvəl tükənir ki, raundun tamamlanması üçün tələbləri yerinə yetirməliyik. Zəhmət olmasa vaxt limitini uzadın təşəkkürlər. Bu gözəl oyundur və çox rahatdır.
Həqiqətən əyləncəli oyun, amma mən daha çox istərdim ki, orada mini səviyyələr səviyyədə deyil, amma ümumilikdə əyləncəli oyundur
Yeni coooooooooooooooox əladır ☺☺☺
Əsasən oyunu bəyəndiyim üçün 3 ulduz verdim. Həyatım boyu bir açar əldə etmək üçün etməli olduğunuz bəzi vaxtlı çətinliklərdən keçə bilmədiyim qədər. O qədər əsəbiləşdim ki, bu oyunu silməli oldum. Bundan əlavə, daha çox qızıl sikkə qazanmaq üçün reklamlara baxmaqdan bezdim. Məyus oldum, çünki onu həqiqətən bəyənirəm, lakin bəzi səviyyələr çox çətindir. Onları o qədər də çətinləşdirə bilərsiniz!!!!
Orada daha yaxşı yemək bişirmək üçün tələsik oyunlar. Bu səviyyələri keçmək üçün gücləndiricilərə və ya qiymətli daşlara pul xərcləməyinizi tələb edən səviyyələrə malikdir və onları əldə etmək üçün sadəcə reklamlara baxa bilməzsiniz. Sadəcə 15 müştəri vermək, lakin sizdən sürətdən/bacarıqdan asılı olmayaraq vaxt uzatma almadan keçmək mümkün olmayan 16 xoşbəxt və ya vaxtlı səviyyə yaratmağınızı tələb etmək kimi.
Crazy Chef: Food Truck Game Spillehall arzp
Bu oyunu sevirəm. Əla qrafika və xidmət etmək üçün kran zəhmlidir. Halbuki Amerikadan qazandığınız pul o biri dünyalara daşınmır. İkincisi, müştərilər çox yavaş gedirlər ki, onlara xidmət etmək üçün kifayət qədər vaxtları olsun. Müştərilər bir az sürətləndirə bilsələr və pulu daşıya bilsələr, bu, hərtərəfli əla oyun olardı.
pul ac. niyə hər dəfə donuz bankını açmaq üçün bir dollar daha çox ödəməliyəm? Siz məni mükafatları birlikdə ödəməyə və ya itirməyə məcbur edənə qədər oradan neçə dəfə sıxışdıra biləcəyim barədə bir taymer . Əyləncəlidir, amma bütün yükləmələri dinləyən dostum, bu proqramdan kifayət qədər pul qazandığınızdan əminəm. qoy insanlar lənətə gəlmiş oyun oynasınlar. "OF TIME" tldr; o qədər də ciddi deyil
Təxminən 2 gün əyləncə. Sonra 6-cı səviyyəyə qədər siz çölə çıxırsınız. Əgər ildırımlı əlləriniz yoxdursa, irəliləmək üçün heç bir yol yoxdur. Əlavə 10 saniyə 🙄 oynamaq üçün təklif edilən çoxlu reklamlar... 3 reklamdan sonra çox aydın olur ki, irəli gedə bilməyəcəkdim. Əla qrafika. Amma ola bilsin ki, 10 saniyəlik vaxtda yanıb-sönmək əvəzinə, reklamlara baxdıqdan sonra səviyyəni aşağı salmağın bir yolunu təklif edin. Mən bu xidmət oyunlarından bir neçəsini oynamışam və bu, sizi belə aşağı səviyyədə izlərinizdə ölü dayandıran ilk oyundur.
Bu oyunun bir çox başqa versiyaları bundan daha yaxşıdır! Bu oyuna aldanmayın! Başlanğıcda əyləncəlidir, lakin başqa ölkələrə keçdiyiniz zaman xallarınız / sikkələriniz tutulmur. Qalib gəlməyə çalışan dairələrdə davam edirsiniz, lakin bu, alınmır. Fərqli bir oyun oynamaq və xallarınızı bu şəkildə toplamaq daha yaxşıdır. Mən də şirkətə suallar göndərdim və onlar heç vaxt cavab vermədilər. Suala cavab verə bilmədikləri üçün oyunun düzgün işləməməsi onları maraqlandırmır.
Çox reklam var. Zamanlama çox uzaqdır. Beləliklə, bütün vaxtınızı reklamlara baxmaqla keçirmək istəyirsinizsə, bu oyun sizin üçündür. Silinir
əla oyun. yeganə problem budur ki, yeməyə iki dəfə toxunduqda o, onu atır və səviyyəni və həyatı itirir. oynamağın qızğın olduğu zaman şeyləri sürətlə vurursunuz. onu dəyişdirmək üçün bir seçim olmalıdır.... belə ki, yalnız 3 ulduz
Çoxlu pis reklamları olsa da, bəzən ekran qara olur. Pişirmə hissəsi əyləncəlidir!
REKLAMLAR RƏDD EDİLDƏ BƏTƏ TEZ-TEZ OYNAACAQ Mən bu oyundan çox əylənirdim, AMMA bir neçə səviyyədən sonra özünüzü dəfələrlə 1+ müştəri/yemək qısası tapacaqsınız, ona görə də daha çox vaxt əlavə etmək üçün reklama baxmaq məcburiyyətində qalacaqsınız. Qeyd edək ki, bu, HƏR səviyyədə olur, hətta maksimum avadanlıqla belə. Bundan əlavə, əvvəldən fərq etdim ki, bir reklamı rədd edəndə (bonus üçün) reklam hər halda, ən azı 25% oynayacaq. Oyun qalib olacaq. reklamlar bu qədər tez-tez olmasaydı.
Mən bu oyuna aludə olmuşam, müşahidə etmişəm ki, taymer ilə müəyyən səviyyələrdə müştərilərin sifarişləri ilə görünməsi ilə gecikmə var; bu, səviyyənin tamamlanmaması ilə nəticələnir və çox vaxt onun bir hissəsi qısa olur. Bəlkə sınanacaq bir şey.
Rise of Empires: Ice and Fire Diskarte bji
Bu oyunu oynamağı çox sevdiyim qədər, sadəcə olaraq sizə bildirmək istəyirəm ki, o, (bir müddət də olsa) öz səviyyəsindən asılı olaraq qalır. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz, çünki bu, əla oyundur. Sizə çox pul qazandırmaz. Sadəcə bir çox səbr, yoxsa məyusluq səbəbindən telefonunuzu atacaqsınız (oyun dayanır). Problem həll olunana qədər onu bir müddət oynamayacağam. Ümid edirəm ki, tezliklə düzəldə bilərsiniz. Ümumiyyətlə, onu sevirəm. Daha yaxşı olarsa, reytinqimi 5 ulduza dəyişəcəyəm
Bu proqrama pul xərcləməyin. Sifariş yerinə yetirilir, kartınızdan ödəniş alınır, amma heç nə əldə etmirsiniz. Bu mənim təcrübəm idi. Qızım üçün əlavə oyun vaxtı üçün pul ödədim, qəbz aldım və başqa heç nə olmadı.
Crazy Chef: Food Truck Game Arkade xybd
Əyləncə başladı, amma irəlilədikcə daha çox pul istəyirlər. Hər bir maneə pul tələb edir. Bu, təkcə öz bacarığınızla oynaya və irəliləyə biləcəyiniz bir oyun deyil. Hər küncdə bir gücə ehtiyac var və gücləndiriciləri almaq üçün pul tələb olunur. Və sonra kifayət qədər uzaqlaşdığınız zaman onlar almazlarla dolu bir "donuz bankı" əlavə edirlər və o donuz bankını necə açırsınız?...... PUL! qazandığınız brilyantları almaq üçün pul ödəməlisiniz. Money ac oyun, mən un-installed. "Təsadüfi Sevinc Oyunları"... nə olursa olsun
Demək olar ki, hər şey üçün reklamlara baxmaq məcburiyyətində qalmasaydınız, bu oyuna 5 ulduz verərdim. Daha çox pul üçün reklamı izləmək imkanı var. Mükafat əldə etmək üçün reklamı izləyin və başqa lövhəyə keçmək üçün elana baxın. Xahiş edirəm bunu dayandırın!
Bu oyunun nə olduğunu bilmirəm, amma hər dəfə müştəriyə xidmət edəndə əldə etdiyim səviyyələrin yarısı geridə qalır. Məndə LG G5 var, ona görə də tarixdən əvvəlki telefon deyil. Mən də WiFi olmadan oynamağa cəhd etdim və bu, hələ də baş verir, buna görə də internet problemi deyil... Daimi gecikmə olmasaydı, bu oyundan həqiqətən zövq alacaqdım.
Mən oyundan həzz aldım, ancaq bir çox reklam üçün bir yol var və bu mənim həzzimi aldı. Silinir
Crazy Chef: Food Truck Game อาร์เคด zdx
Əla, əyləncəli və asılılıq yaradan oyun mənim xoşuma gəlir və həzz alır. Həmişə oyunda ilişib qalmışam, lakin zəhmət olmasa oynamaq üçün pula başa gəlməyəcək yeni səviyyələr əlavə edilməlidir
Bu yaxşı oyundur. Mən 4 ulduz verirəm, çünki heç bir real pul xərcləmədən oyundan həzz ala bilərsiniz. Yalnız nasazlıq, keçə bilməyəcəyiniz bəzi səviyyələrdir, çünki bu, həqiqətən çətinləşir. Bu, mənim sevmədiyim yeganə şeydir.
Əla